Efterår (september, oktober og november).

Nu går dagene lige så stille på held. Frugterne fra træerne smager himmelsk. I hegnet har vi et æbletræ, som indirekte hjælper til med de mest formidable æblekager. Det er nu ganske specielt at gå ud og hente æblerne direkte for at forarbejde dem med det samme til det enkelte formål – en dejlig æblekage.

Dyrene bliver flyttet fra fold til fold, da græsset ikke gror med samme tempo mere, så dyrene når at æde græsset helt i bund.

Fårene bliver klippet i september. De ældste får nyder det, det er dejligt for dem at få den varme sommerpels af. Når de bliver klippet på dette tidspunkt, kan de nå at danne en ny vinterpels inden vinteren og det dårlige vejr sætter ind.

Farverne på buske og træer begynder at skifte fra grønne nuancer over i de brune, røde og gule farver. Skovene er et rent flammehav med alle farverne. Skovbunden bliver utrolig flot med alle bladene og solstriberne som kaster sit lys mellem træerne.

Så vel, vi ved, det går mod mørkets tid, er der flere ting, der skal gøres klar til vinteren. I haven skal det sidste ukrudt helst luges, græsplænen slås en sidste gang og vinterdækningen med granris gøres klar – nu kan den første frost bare komme an.

Vi skal også fælde træer og kløve det, så vi selv kan få varmen til vinter – vi fyrer hele huset op med træ fra vores egen skov.

Forhåbentligt kommer der så meget sne, at vi kan kælke på vores

kæmpe bakke tæt på døren………

Forhåbentligt kommer der så meget frost, at vi kan lave glidebaner på søen og stå på skøjter, det sker lige bagved vores stald………..​

Kom på besøg

Skriv til os

Skriv til os, hvis du ønsker at besøge Humlegaard, på en hyggelig bondegårdsferie.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål om gården, eller hvis du ønsker at aflægge et besøg, så skriv gerne til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Humlegaard

Skovbyvej 2
​6230 Rødekro

CVR: 19891534 

Kontakt gården

Rufen Sie uns an
Please call us

☎ Tlf.: 30 29 48 63

✉ E-mail: humlegaard@mail.dk

Find vej med Google Maps